Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- شانزدهمین روز از مهر ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به نظارت رییس بنیاد سینمایی فارابی در قبال وضعت سینمای کودک اشاره کرد. تاریخ انتشار: 17:44 - 16 مهر 1398 - کد خبر: ۵۵۶۹۴۲

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، شانزدهمین روز از مهر ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به نظارت رییس بنیاد سینمایی فارابی در قبال وضعت سینمای کودک اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


رشد قابل توجه تولید کتاب کودک و نوجوان پس از انقلاب اسلامی ایران/کم‌کاری در حوزه تولید کتاب طنز برای کودک

مهناز فتاحی نویسنده کتاب «قلب کوچک سپهر» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون مقوله کتاب سازی به عنوان یک معضل در عرصه ادبیات گفت: برخی کتاب‌ها که برای قشر کودکان و نوجوانان به رشته تحریر در می‌آید از استاندارد‌های لازم برخوردار نیستند، آن‌ها به لحاظ روانشناسی، ساختار داستان، محتوای هنری و یا ساختار‌های ادبی قابل پذیرش نیستند، این کتب‌ عموماً آسیب‌ زننده برای قشر کودکان و نوجوانان هستند، لذا باید در تولید این گونه کتاب‌ها بررسی بیشتری انجام داد.

***رشد آثار در حوزه ادبیات کودک و نوجوان پس از انقلاب اسلامی چشم‌گیره بوده است

نویسنده کتاب «باغ مادربزرگ» به مقایسه تولید کتاب کودک و نوجوان، پیش و پس از انقلاب اسلامی ایران پرداخت و بیان کرد: پیش از انقلاب اسلامی ایران آثار کودک در حوزه ادبیات مختص کودکان نبود و این قشر مجبور بودند که به دلیل عدم رعایت اخلاقی در آثار تنها بخشی از هر کتاب‌ را بخوانند، به همین خاطر نیاز به کتاب برای گروه سنی کودکان و نوجوانان بسیار واضح بود.   فتاحی در همین راستا ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران تولید کتاب‌ برای کودکان و نوجوانان رشد قابل توجهی  به خود گرفت و اکنون می‌توان گفت توانسته‌ایم کتاب‌های خوبی در حوزه کودکان و نوجوانان و برای این قشر داشته باشیم، آمار نشان می‌دهد از نظر کمی تولید کتاب رو به افزایش است، اما از نظر کیفی نیز باید تلاش‌های بیشتری را در پیش بگیریم به عبارت دیگر تا رسیدن به نقطه مطلوب و استانداردهای لازم فاصله داریم.    برای مشاهده ادامه پیام اینجا کلیک کنید.   
منتظر بودجه مناسب برای ساخت فیلم سهراب سپهری هستم/«ترور خاموش» با استقبال خوبی مواجه شد   جلال فاطمی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون و همچنین خواهرزاده سهراب سپهری شاعر معاصر در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پیرامون آخرین فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری گفت: در حال حاضر سریال «ترور خاموش» به کارگردانی احمد معظمی و تهیه‌کنندگی ابوالفضل صفری را از شبکه یک سیما در حال پخش دارم.

وی در همین راستا ادامه داد: در این سریال در کنار عزیزانی همچون سعید راد، پرویز فلاحی پور، ستاره اسکندری، پریوش نظریه، سپیده خداوردی، مریم بوبانی، امیرمحمد زند، شایسته ایرانی و ... به ایفای نقش پرداخته‌ام این سریال همانطور که مخاطبان تا امروز متوجه موضوع آن شده‌اند پیرامون موضوع توزیع و قاچاق مواد مخدر است و به نوعی زندگی این توزیع کنندهگان را مورد بررسی قرار داده و نگاهی جدید به این مسئله دارد.

وی پیرامون ویژگی های کار با احمد معظمی تصریح کرد: احمد معظمی یک کارگردان خوش فکر و کاربلد است، وی به دلیل تجربه سال‌ها دستیاری سرعت عمل بالایی در کارگردانی دارد و فیلمنامه را خوب متوجه می‌شود، بسیار به بازیگران برای ایفای نقش کمک می‌کند و بنده بسیار از همکاری با این کارگردان در سریال «ترور خاموش» لذت بردم.

وی پیرامون بازخورد مردم نسبت به سریال «ترور خاموش» اذعان کرد: بازخورد‌ها از این سریال بسیار عالی بوده  و مخاطبین همگی اظهار لطف می‌کنند، بنده نیز بازخورد‌های خوبی نیز از کشور‌های همسایه دریافت کرده‌ام و از عکس العمل مردم در خیابان، دوستان و آشنایان می‌شنوم که این مجموعه جای خود را در دل مخاطبین پیدا کرده و مورد استقبال  واقع شده است.

این بازیگر درباره تولید فیلمی با محوریت دایی خود سهراب سپهری عنوان کرد: تحقیقات بسیاری از زندگی دایی‌ام سهراب سپهری انجام داده‌ام، با توجه به اینکه من خواهرزاده سهراب سپهری هستم دسترسی خوبی به خاطرات و یادگار‌های این شاعر بزرگ معاصر دارم و همچنین چندین سال زمان برای تحقیق و نگارش فیلمنامه این فیلم سینمایی صرف کرده‌ام و با تمام دوستان و اقوام پیرامون وی مصاحبه کرده‌ام.   برای مشاهده ادامه پیام اینجا کلیک کنید.    نخستین پوستر رسمی فیلم سینمایی «پسران بد ۳» رونمایی شد

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، نخستین پوستر رسمی نسخه سوم از فیلم محبوب و پرفروش فیلم سینمایی پسران بد ۳ با عنوان اصلی "پسران بد برای همیشه" با تصویری از دو بازیگر مطرح سینمای هالیوود منتشر شد.

شرکت فیلم سازی سونی که کار تولید این مجموعه فیلم را به عهده دارد، معتقد است نام جدید فیلم معرف بهتری برای حال و هوای آن است. این فیلم دنباله‌ای بر فیلم‌های پسران بد (۱۹۹۵) و پسران بد ۲ (۲۰۰۳) به شمار می‌آید. 

عادل بن عربی و بلال فلاح وظیفه کارگردانی قسمت تازه این کمدی اکشن را قبول کرده‌اند. این دو کارگردان آسیایی برای نخستین بار کارگردانی پسران بد را بر عهده می‌گیرند. پیش از این قرار بود جو کارناهان کارگردانی این فیلم را انجام دهد، اما وی هم اکنون نگارش فیلمنامه را عهده دار شده است.

بر اساس اعلام کمپانی سونی فیلم سینمایی «پسران بد ۳» هم اکنون کلید خورده و ۱۷ ژانویه سال ۲۰۲۰ اکران بین المللی خود در سینما‌های امریکای شمالی را آغاز خواهد کرد.

برای مشاهده ادامه پیام اینجا کلیک کنید. 
«خاتون»، نمایشی با موضوع زندگی «حضرت رقیه(س)»/لزوم اجرای آثار مذهبی در دیگر کشورها   حسین عالم‌بخش کارگردان نمایش «خاتون» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون جدیدترین نمایش خود با موضوع «حضرت رقیه(س)» گفت: نمایش «خاتون» پیرامون زندگی «حضرت رقیه(س)» از دوران اسارت تا شهادت ایشان است که به نوعی سعی شده در این نمایش شرایط اسرای کربلا در خرابان شام  به تصویر کشیده شود.

وی در همین راستا ادامه داد:‌ اجرا‌های قبلی این نمایش در سالن اصلی تئاتر شهر و تالار اندیشه حوزه هنری بوده که امسال به سفارش رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در پردیس تئاتر تهران به روی صحنه رفتیم و خوشبختانه استقبال مردم از کار خیلی خوب بود و هر شب بیش از ظرفیت سالن مهمان داریم.   عالم بخش پیرامون داستان نمایش «خاتون» ابراز کرد: داستان نمایش «خاتون» در مورد «بی بی آسیه» است که مقابل قصر یزید در شهر شام خرابه‌ای دارد و به هیچ وجه حاضر نمی‌شود آن را به مأموران دولتی یزید بفروشد. ماجرایی که پیرامون وجود مبارک «حضرت رقیه (س)» در این نمایش به تصویر کشیده می‌شود مخاطب را با خود همراه می‌کند.   این کارگردان درباره نمایشنامه نمایش «خاتون» اظهار کرد: نمایش «خاتون» از اسناد موثق تاریخ اسلام درباره بازگشت اسرای کربلا و محوریت زندگی «حضرت رقیه (س)» نشأت گرفته است.   وی پیرامون رایگان بودن تماشای نمایش «خاتون» افزود: به تدریج می‌بایست این فرهنگ را هم ایجاد کنیم که کار‌های مذهبی همچون دیگر نمایش‌ها نیاز به فروش بلیت دارند و این اصلا بد نیست چنین اتفاقی با انسجام هنرمندان ایجاد می‌شود.  برای مشاهده ادامه پیام اینجا کلیک کنید.  سال ۹۹ سال خوب سینمای کودک خواهد بود/اکران ۶ فیلم تا پایان سال ۹۸

علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمای فارابی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان،با اشاره به فرارسیدن روز جهانی کودک پیرامون برگزاری جشنواره فیلم کودک گفت: هم‌اکنون در شهر اصفهان هستم و به مناسبت روز جهانی کودک در شهر اصفهان به عنوان مرکز سینمای کودک گرد هم جمع شده و طی مراسمی از عوامل برگزاری این جشنواره قدردانی خواهیم کرد.

وی در همین راستا ادامه داد: خوشبختانه امسال استقبال بیشتری از جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان نسبت به سالهای گذشته صورت گرفت، این جشنواره امسال در تمامی سطح کشور مخصوصاً نقاط محروم برپا شد، امسال برای اولین بار نظرسنجی مردمی صورت گرفت و در کل ارزیابی‌های نشان می‌دهد جشنواره سی و دوم فیلم کودک و نوجوان مورد رضایت نسبی میهمانان واقع شد.

بیشتر بخوانید:

گزارش کامل مراسم اختتامیه جشنواره فیلم کودک و نوجوان را اینجا بخوانید.

دبیر جشنواره فیلم کودک و نوجوان با اشاره به شور و هیجان برگزاری جشنواره سی و دوم اضافه کرد: کارکرد جشنواره ها وقتی مثمر ثمرتر می‌شود که ما شاهد اکران آثار سینمای کودک در طی سال باشیم و من امیدوارم در سال پیش رو اکران آثار کودک در زمان خوب و با کیفیت و دقت بالایی صورت گیرد. 

برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید. 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار سینما سینمای ایران سیمای هالیوود اخبار سینمای جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۳۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش‌های بدون سلبریتی شگفت‌انگیز هستند/ تئاتر باید تماشاگر را به چالش بکشد

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایش «اسب قاتلین» از ۱۹ فروردین تا ۳۱ اردیبهشت ساعت ۱۹ در سالن استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه است. فرزاد پریدار، این روز‌ها در نمایش «اسب قاتلین» نقش کشیش یا مانوس را بازی می‌کند.

پریدار درباره تجربه حضورش در «اسب قاتلین» به خبرنگار آنا گفت: در نسخه اصلی نمایشنامه؛ کشیشی به نام مانوس به واسطه طمع، خودش را به شیطان می‌فروشد. ولی در اجرای ما به صلاحدید کارگردان، مانوس در واقع فردی کلاهبردار است که خود را به جای کشیش جا زده است و این کار من را به عنوان بازیگر دچار چالش می‌کند، چون درواقع باید دو نقش بازی کنم، ولی وجه تمایر نقش من نسبت به بقیه نقش‌ها این است که یک تیپ را بازی می‌کنم و از آن‌جایی که من ذاتاً بازیگر تیپیکال هستم این نقش برایم جذاب است.

او ادامه داد: تماشاگر در نمایش «اسب قاتلین» با اعجاز نور، صدا و قاب‌های زیبایی روبرو می‌شود. وجه تمایز نمایش «اسب قاتلین» نسبت به نمایش‌های دیگر تغییر صحنه است، صحنه‌ها خیلی سریع و در تاریکی مطلق از این رو به آن رو می‌شوند و واقعا چیزی شبیه شعبده بازی اتفاق می‌افتد.

پریدار به اهمیت نور در این نمایش اشاره کرد و گفت: محمد هاشم زاده کارگردانی است که کار با نور را خیلی خوب می‌فهمد و در این نمایش هم به بهترین شکل از نوراستفاده کرده و در واقع نور جزئی از بازی و بازیگر‌های اصلی این نمایش است.


او با اشاره به اینکه نمایش «اسب قاتلین» روایت خطی ندارد توضیح داد: همین موضوع باعث می‌شود تماشاگر وقتی به خانه می‌رود هم ذهنش درگیر این نمایش می‌ماند، پازل‌ها را کنار هم می‌چیند و از کشف‌های جدیدش لذت میبرد. این به چالش کشیدن فکر تماشاگر به نظر من بسیار جالب است و خیلی از مخاطبان به ما گفتند یا برایمان نوشته‌اند که این نمایش را باید چند بار دید.

این هنرمند شیرازی اجرا در تهران را برای کسانی که از استان‌ها و شهرستان‌های دیگر می‌آیند رویدادی بزرگ ارزیابی کرد و افزود: به هر حال تهران پایتخت است و هنرمندان بهتر دیده می‌شوند. مخاطبینی که در پایتخت تئاتر می‌بینند حرفه‌ای‌تر هستند، چون تئاتر‌های مختلف ازشهر‌های ایران و حتی خارج از کشور دیده اند و برای بازیگر اجرا در مقابل مخاطبی که تئاتر را می‌شناسد خیلی ارزشمند است و باعث می‌شود که بیشتر تلاش کند و در نتیجه اجرای با کیفیت تری ارائه کند.

پریدار افزود: هیچ سلبریتی نداریم، ولی نمایش اسب قاتلین در چهل و یکمین جشنواره تئاتر فجر بیشتر جوایز را کسب کرد. متاسفانه بعضی اوقات، فقط حضور سلبریتی برای مخاطبین اهمیت دارد و خیلی‌ها به تماشای آثاری که چهره‌های شناخته شده ندارد نمی‌روند، درحالی که حضور یک بازیگر سرشناس سینما و تلویزیون و تئاتر؛ به تنهایی تضمین خوب بودن آن اثر نیست و همچنین ممکن است تماشای نمایشی که هیچ چهره‌ای ندارد، تماشاگر را شگفت زده کند.

این بازیگر، حضور هنرمندان شهر‌های دیگر در تهران را در ارتقا سطح تئاتر کشور بسیار موثر دانست و گفت: در تهران سطح رقابت از سایر استان‌ها بالاتر است و وقتی هنرمندان شهر‌های دیگر برای اجرا به تهران می‌آیند سعی می‌کنند به بهترین خودشان تبدیل شوند و این انگیزه‌ای است که بازیگر، تلاش کند از لحاظ تجربه اجرا ومطالعه و سواد کاری؛ سطح خود را ارتقا بدهد و از مسئولین و دست‌اندرکاران حوزه نمایش درخواست می‌کنم از پتانسیل شهرستان‌ها بیشتر استفاده کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در دومین مرحله قرعه کشی پذیرنده ملی شاید شما برنده باشید
  • اسکار آلمان برندگانش را شناخت/ «مردن» لولای ۲۰۲۴ را برد
  • ببینید | اعتراف جالب رابعه اسکویی: شماره تلفن طارمی را دارم! / افشاگری جالب خانم بازیگر از یک ویژگی جالب مهدی!
  • نمایش‌های بدون سلبریتی شگفت‌انگیز هستند/ تئاتر باید تماشاگر را به چالش بکشد
  • «روایت اول» از ردیف یک موسیقی‌دان مهم منتشر شد/خواندن یک قصه جالب
  • نمایش‌های بدون سلبریتی شگفت‌انگیز هستند/تئاتر باید تماشاگر را به چالش بکشد
  • جدیدترین همکاری افشاریان و خاکزاد
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • بازیگران اصلی «بیرون‌پشتِ‌در» معرفی شدند
  • عمو پورنگ با «لالایی» بازیگر می‌شود / جزئیات پخش سریال عمو پورنگ در شبکه نمایش خانگی