Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، ایندیوایر به بهانه اکران فیلم سینمایی «مرد ماه جوزا» با نقش آفرینی ویل اسمیت، به رتبه بندی فیلم‌های او پرداخته است. ویل اسمیت در طول سه دهه فعالیت حرفه‌ای خود به عنوان یکی از موفق‌ترین بازیگران نسل خود شناخته می‌شود و از بازی در هیج پروژه‌ای با بودجه های کم تا فیلم‌های بزرگ و پر هزینه ترسی نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او نخستین کار حرفه‌ای خود را در سال ۱۹۹۲ با فیلم «جایی که روز‌ها تو را می‌برند» انجام داد و به تدریج وارد سینما و  نقش‌های اصلی شد.

حالا او به عنوان یکی از بازیگران پولساز هالیوود و یک چهره بین المللی شناخته می‌شود البته فیلم جدید او که از تاریخ ۱۱ اکتبر نمایش خود را آغاز کرده است با وجود صحنه‌های اکشن هیجان انگیز و تکنولوژی‌های فراوان استفاده شده در آن، ضعیف‌ترین فیلم وی محسوب می‌شود. رتبه بندی فیلم‌های ویل اسمیت به شرح زیر است.

پسران بد (۱۹۹۵)
مایک لوری و مارکوس برنت، دو پلیس میامی هستند که به دنبال پیدا کردن محموله مواد مخدر گمشده هستند و به همین دلیل دچار دردسر‌های زیاد و با باند‌های مواد مخدر فرانسوی درگیر می‌شود. در این بین آن‌ها وظیفه محافظت از فردی را بر عهده دارند که شاهد یک قتل بوده است. پسران بد، اولین پروژه پروفروش مایکل بی بود.

روز استقلال (۱۹۹۶)
در این فیلم پدیده‌ای عجیب و غریب آسمان شهر را در بر می‌گیرد که همه در ابتدا تصور می‌کنند یک شهاب سنگ است، اما بعدا مشخص می‌شود یک سفینه فضایی عظیم است که توسط فرازمینی‌ها هدایت می‌شود و قصد دارند با حمله به شهر‌های مهم جهان، زمین را در یک روز تصرف کنند. پیش از فیلم علاءالدین، «روز استقلال» پرفروش‌ترین فیلم ویل اسمیت بود.

دشمن ملت (۱۹۹۸)
ویل اسمیت در این فیلم نقش یک وکیل را بر عهده دارد که رابرت کلیتون نام دارد. وقتی کلیتون یک ویدئوی ضبط شده از قتل یک سناتور آمریکایی را در کیف خود پیدا می‌کند زندگی او به هم میریزد و آژانس امنیت ملی در تعقیب وی است.

من افسانه ام (۲۰۰۷)
ویروسی در شهر نیویورک منتشر می‌شود که هدف اصلی ساخت آن درمان سرطان بود، اما زندگی انسان‌ها را بیشتر تهدید کرد و آن ها را به یک نوع هاری مبتلا کرده است. رابرت نویل به عنوان آخرین انسان زنده در این شهر زندگی می‌کند و در تلاش است مادامی که از خود دربرابر انسان‌های دیگر محافظت می‌کند به فکر راه حلی برای درمان نیز باشد.

در جست و جوی خوشبختی (۲۰۰۶)
فیلمی متفاوت از ویل اسمیت که یک نامزدی اسکار را برای او در پی داشت. او نقش خرده فروش اسکنر‌های پزشکی را دارد و به همراه پسرش زندگی سختی را می‌گذراند. او در تلاش است که با کارکردن در یک شرکت، مخارج زندگی خود را تامین کند و در رسیدن به این هدف با مشکلات زیادی روبروست؛ داستان این فیلم از روی روایتی واقعی نوشته است.

علی (۲۰۰۱)
ویل اسمیت نقش محمد علی کلی را بازی می‌کند. او روایتگر زندگی وی از سال ۱۹۶۴ (که قهرمان سنگین وزن جهان شده بود) تا سال ۱۹۷۴ است. فیلم درباره مبارزه مشهور‌ترین بوکسور مسلمان جهان است. اگرچه شاید به تصویر کشیدن زندگی واقعی او به طور کاملا غیر ممکن باشد، اما مایکل مان تلاش کرده تا به بهترین شکل آن را ارائه دهد.

آثار دیگری مثل «پس از زمین»، «جوخه انتحار» و «علاءالدین»، «مردان سیاه پوش» نیز از دیگر فیلم‌های این بازیگر حساب می‌شود که در رتبه‌های بعدی این رنکینگ قرار گرفتند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سینمای جهان بازیگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۹۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی و تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآنی کارکنان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان سمنان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان؛ اشرف‌السادات داودالموسوی از رقابت ۶۷ دانش‌آموز با نیازهای ویژه استان در مرحلۀ استانی نوزدهمین دورۀ مسابقات قرآن کریم، عترت و نماز برای سال‌تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ خبر داد.

وی همچنین افزود: مرحلۀ استانی هفتمین دورۀ مسابقات قرآن کریم، عترت و نماز کارکنان مدارس استثنایی استان نیز باحضور ۳۵ نفر از کارکنان آموزش و پرورش استثنایی استان از صبح تا عصر روز پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه برگزار شد.

رییس آموزش و پرورش استثنایی استان سمنان اظهار کرد: همزمان با هفتۀ بزرگداشت مقام معلم، مسابقات دانش‌آموزان و کارکنان در رشته‌های قرآنی برای اولین بار و به‌صورت حضوری در مرکز استان برگزار و آیین اختتامیه آن در عصر روز پنج‌شنبه باحضور خانم‌ها دکتر پروین قربانیان و اژدری، مدیر پرورشی و تربیت‌بدنی و کارشناس ذی‌ربط از سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور و دکتر وزیری، مدیرکل استان و معاونان اداره کل آموزش و پرورش و سازمان بهزیستی در تالار شهید مطهری سمنان باشکوه خاصی برپا شد.

وی گفت: داوری این دوره از مسابقات توسط گروه ۱۰ نفره داوران ملی و استانی به سرپرستی دکتر فهیمه گلپایگانی انجام شد و ۴۴ نفر از دانش‌آموزان برحسب رشته، جنسیت، معلولیت و پایۀ تحصیلی برگزیده شدند که در آیین اختتامیه با اعطای لوح و هدیه نقدی از آنان تجلیل شد.

به گفتۀ داودالموسوی، یکی دیگر از بخش‌های این آیین، تجلیل از ۲۹ دانش‌آموز برگزیده مسابقات مرحلۀ استانی رشته‌های ورزشی بود که باحضور همۀ آنان صورت پذیرفت.

خاطر نشان می‌سازد؛ اعلام نتایج مسابقات کارکنان منوط به بررسی آثار نوشتاری (مقالات) آنان و جمع‌بندی امتیازها است که در همین هفته انجام می‌گیرد.

ی در ادامه با بیان این‌که جامعه فرهنگیان استان سمنان، انسان‌های فرهیخته، نخبه، شایسته‌ و پای کار تعلیم و تربیت هستند، یکی از ویژگی‌های نظام تعلیم و تربیت اسلامی را توسعه متوازن و عدالت آموزشی دانست و گفت: هرچند مدرسه‌داری به شکل غربی وارد کشور شده و هنوز هم لایه‌ها و نمودهای آن در مدارس ما به چشم می‌خورد؛ ولی در نظام ایرانی‌اسلامی مقدس‌تر از مفهوم مدرسه، مفهوم مکتب‌خانه است و در این مکتب، یک نوع نگاه توسعه‌ای و عدالت‌محور حاکم است و این برنامه و مسابقاتی که برگزار شده تجمیع آن در فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر تهذیب، تحصیل و ورزش آمده است.

فضای آموزش استثنایی، مخلصِ معلم و معلمِ مخلص است

وزیری تأکید کرد: کار معلمان استثنایی بسیار سخت و پاداشش هم بیش‌تر و ارتباط‌شان با خدا هم بیش‌تر و درجه تقوا و ایمان‌شان هم بالاتر است؛ چون هر روز با دانش‌آموزانی کار می‌کنند که آیه‌های نور هستند و از دانش‌آموزان عادی بامحبت‌تر بوده و صفای قلب بیش‌تری داشته و معلم‌شان را بیش‌تر و از صدق دل، دوست دارند و به معنی واقعی، فضای آموزش استثنایی از سوی دانش‌آموزان، مخلصِ معلم و از سوی معلمی، معلمِ مخلص است و دعای آن‌ها در زندگی معلمان تأثیر به‌سزایی خواهد داشت و در عدالت آموزشی باید به تمام استعدادهای این دانش‌آموزان توجه کنیم.

وی افزود: دانش‌آموزان مدارس استثنایی ثابت کردند که هم در مسابقات قرآنی و هم در مسابقات پارالمپیک، سرآمدان جهان هستند و باید تلاش کنیم استعدادهای هریک از آن‌ها را شکوفا کنیم که بی‌شک نقش والدین در تحقق این موضوع بسیار مهم است و معتقدیم خانواده دانا می‌تواند مدرسه توانا را بسازد و ایران قوی در گرو مدرسه قوی است که از خانواده قوی تشکیل می‌شود و اگر بخواهیم در بین هنرهای هفت‌گانه دنیا، هنر معلمی را فراهنر بدانیم کاملا درست است.

وزیری در پایان تصریح کرد: هدف ما این است که این دانش‌آموزان در کنار هم بتوانند زیست اجتماعی را تجربه کنند، روحیه‌شان بالا رود و نسبت به توانمندی یک‌دیگر آشنا شوند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903303

دیگر خبرها

  • جایزه نوبل ایرانی به ۶۲ محقق رسید
  • جایزه نوبل ایرانی به ۶۲ محقق اعطا شد
  • لحظاتی جذاب از جادوی لوکا مودریچ در مستطیل سبز / فیلم
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • معرفی و تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآنی کارکنان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان سمنان
  • برترین موتورکراس سواران تبریز معرفی شدند
  • روستای فهرج، نامزد برترین روستا‌های دنیا در حوزه گردشگری
  • مسابقات کونگ‌فو بانوان استان بوشهر برگزار شد
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • برترین نقاشی دیواری سال 2023 ؛ بانوی نوازنده و خلاقیتی که نمایش می دهد(+عکس)